torsdag 13 mars 2008

På Stockholms gator...

Nu har jag varit på plats i Stockholm sedan i söndags men det är först idag som finalarbetet har dragit igång. Vi håller till på Hötorgscity nu i dagarna dit det redan idag kommit massa kända ansikten. Brandur från första delfinalen i Göteborg uppträdde först på den så kallade "broscenen" som finns precis utanför centret. Ganska häftig scen faktiskt men vädret var inte alltför lockande så publiken sågs mest under taken på sidan av den breda gatan...ja ja, vad ska man göra när vädergudarna inte gör som man säger...Bron syns nedan likväl som den trappa inne i centret där artisterna sedan kommer ned ifrån för att möta fansen och signera skivor mm. Efter Brandur var det dags för tre stycken finalister! Först ut var Sanna Nielsen följd av Sibel och sists men inte minst Rongedal som man inte sett sedan vinsten i Västerås. Alla sjöng sina "schlagerhits" som givetvis redan etsat sig fast hos den svenska befolkningens. Hur som helst var alla riktigt duktiga och än en gång inser jag vilket otroligt tufft startfält det kommer vara i Globen på lördag, sjukt spännande!


Broscenen utanför Hötorgscity...


...och trappan som leder till skivsignerande artister.

Tre finalister och en delfinalsdeltagarne besökte broscenen och oss på Hötorgscity under dagen. Brandur, Sanna Nielsen, Sibel och Rongedal..."take a look "på hetingarna...









Mellan besöken var det tämligen lugnt men det blev en del blingande av telefoner. Yngre så väl som äldre generationer slog sig ned i soffan och ockuperade sig själva med att göra deras telefoner tjusiga och glittriga med bling i mängder! Svårt att slita sig när man väl börjat...verkar det som...


Ett gäng"blingare" uppslukade av telefonattiraljer...

Imorgon fortsätter blinget och asrtisterna kommer strömma in som aldrig förr! Ytterligare två finalister kommer, Linda Bengtzing och Frida, sen kommer även Daniel Mitsogiannis och Mickey Huskic. Full fart som ni förstår! Hoppas vi ses där!

1 kommentar:

Anonym sa...

Som en av bloggens trognaste läsare kräver jag nu ett finaltips ! Du som varit med under hela resan måste ju ha bra fingerkänsla för vem som tar hem det, eller ? :)

Kram från brorsan !